3 tot 5 punters circuit

Na het succes van het 3-punterscircuit van vorig jaar, hebben we ervoor gekozen om dit jaar het 3 tot 5-punterscircuit te organiseren. Het circuit is dus toegankelijk voor spelers met zowel drie als vijf punten.

 

Wat houdt het 3 tot 5-punterscircuit in?

Net zoals vorig jaar zullen er dubbelmatchen gespeeld worden met andere leden van GTC Gavere. Het betreft dus een vriendschappelijke competitie met als doel nieuwe spelers leren kennen, het creëren van een spelmoment en vooral ervoor zorgen dat jullie zich amuseren!

 

Hoe zal het 3 tot 5-punterscircuit georganiseerd worden?

Als club nemen wij de organisatie op ons. Het circuit zal één keer per maand georganiseerd worden op zaterdag, dit het hele zomerseizoen lang. Jullie zullen zich kunnen inschrijven voor de voorgestelde data waarna wij de matchen zullen inplannen. Deze matchen zullen gespeeld worden in de voor- en namiddag met telkens een kleine pauze tussendoor. Tijdens de middag zal er een lange pauze ingepland worden. Tijdens deze middagpauze kan er iets gegeten worden. De manier waarop jullie kunnen inschrijven zal later nog meegedeeld worden. 

 

Bij wie kan je terecht voor vragen?

Jullie kunnen steeds terecht bij Evy met jullie vragen. Dit via 0471778009.