3 punters cirquit

Deze lente starten we met een circuit voor iedereen met maar 3 punten.

Bij dit circuit spelen jullie dubbelmatches tegen andere 3 punters van Gavere.

Deze wedstrijden worden gespreid gespeeld over het volledige tennisseizoen.

Jullie spelen ongeveer 1 match om de 2 weken.

Tijdens deze vriendschappelijk competitie leren jullie nieuwe mensen kennen, spelen jullie meer en beleven jullie vooral FUN!

Wij als club nemen de organisatie op ons. Jullie worden per 4 in een WhatsApp groep geplaatst. Jullie spreken zelf onderling af wanneer jullie de dubbel spelen binnen de opgegeven planning. De uitslag van deze wedstrijd wordt opnieuw doorgegeven in de groep. Zo weten wij wanneer jullie de match planden en wat de uitslagen zijn. 

Als de einddatum verstreken is, worden alle WhatsApp groepjes verwijderd en wordt je in een nieuwe groep van 4 geplaatst. 

 

Zo worden er veel groepen gemaakt en zal je dus veel tegen en met andere mensen spelen. Soms zal je in een groep zitten met enkel mannen, dan enkel vrouwen. Na enkele weken, zullen we de groep ook een beetje gaan opsplitsen naar niveau. Op die manier blijft het voor iedereen een uitdaging en plezant! 

Spelregels:

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Het hoeft niet per se een dubbel dames, dubbel gemengd of dubbel heren match te zijn.

Er worden op 1 avond 3 matchen gespeeld. Iedereen speelt eens met iedereen. Er wordt 3 keer gespeeld naar 1 set. Bij 6-6 wordt er een tiebreak gespeeld.